امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۷
کد خبر: 3249
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۰۴ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۳۱
دسته: گوناگون
پرینت
ایمیل

شیر گرم یا سرد؛ کدامیک برای صبحانه بهتر است؟

دکتر نیستانی متخصص تغذیه گفت: شیر سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلفی است که به خاطر وجود مواد تشکیل دهنده‌ و کلسیم بالای آن نوشیدنی بسیار سالم و مقوی در جهت تقویت و استحکام استخوان‌های بدن و همچنین دندانهای فرد مصرف‌کننده است.
وی بیان کرد: با مصرف روزانه و منظم شیر می‌توان از ابتلا به بیماری‌هایی همچون دیابت نوع دوم، سکته مغزی و بیماری‌های قلبی_ عروقی و کلسترول بد خون جلوگیری کرد.
این متخصص با بیان اینکه مزاج شیر سرد است، افزود: شیر به خاطر املاحش برای از بین بردن چین و چروک پوست و جوان ماندن پوست صورت و همچنین برای لاغری و تناسب اندام بسیار مفید و سودمند است، به طوری که این ماده غذایی را می‌توان جایگزین وعده شام نمود تا از چاقی رها شویم.
نیستانی ادامه داد: مصرف مداوم و با برنامه شیر سبب کشش عضلات، استخوان‌سازی، مقاومت لثه و آرام‌بخش است و همچنین برای داشتن موهایی با ریشه قوی و ناخن‌های سالم و غیرشکننده مصرف شیر را باید در سرلوحه کار خود قرار داد.شیر باعث سم‌کشی میکروب‌های روده بزرگ، معده و سیستم گوارشی بدن می‌شود.
وی در پایان گفت: شیر حاوی ویتامین‌هایی چون امگا 3 و کلسیم است و به عنوان یک نوشیدنی در وعده صبحانه به تقویت حافظه و انرژی بدن کمک شایانی می‌کند.
وی در پایان افزود: افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برند، بهتر است شیر را ولرم در وعده صبحانه مصرف کنند و از آنجایی که شیر مزاج سردی دارد بهتر است آن را ابتدا گرم و سپس میل کرد.همچنین، برای از بین بردن باکتری‌های موجود در شیر (تب مالت) پزشکان توصیه می‌کنند آن را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
بازدید: 731

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید


تلگرام

حاضرین در سایت

ما 35 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

آمار و اطلاعات :
بازدید کل : ۵۸۰,۱۴۷ نفر
حاضرین آنلاین : ۳۵ نفر
تعداد کل اخبار : ۶۶۶ مورد
اخبار امروز : ۰ مورد